promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bántja a szemünket a Csizmás, a kandúr 2. részének előzetese - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

11 év után visszatér a Shrek macsó macskája a Csizmás, a kandúr 2. részében, de az animációja miatt sokan fognak fintorogni.

Csizmás kandúr a 2004-es Shrek 2-ben mutatkozott be, és azután egyik későbbi folytatásból sem maradhatott ki. 2011-ben aztán egy önálló filmet is kapott a Csizmás, a kandúr-ban, melyben megismerhettük Puha Pracli Cicust, akinek Salma Hayek adta a hangját.

Azóta eltelt 11 év, és a DreamWorks figurái egészen idáig a fiókban porosodtak. Aztán a stúdió úgy döntött, feltámasztják a Shrek-univerzumot, melynek első mérföldköveként kerül mozikba a Csizmás, a kandúr 2. része.

Az utolsó kívánság alcímet viselő animációs filmben természetesen ezúttal is Antonio Banderas szólaltatja meg mindannyiunk kedvenc macsó macskáját, és Salma Hayek is visszatér Puha Pracli Cicus hangjaként. A történet szerint Csizmás kandúrnak már csak egyetlen élete maradt a 9-ből, ezért barátaival elindul, hogy felkutassa az Utolsó Kívánságot, és "feltöltse" magát.

A film egészen furcsa animációt kapott, ami merőben különbözik az eddig megszokottaktól, de reméljük, hogy ennél több, és nagyobb szépséghibája nem lesz.

A Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság szeptember 22-én debütál a hazai mozikban. A film magyar előzetese alább tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás